Festiwal Dziczyzny, kolejny przystanek kulinarnych podroży

PR Manager Aktualności, Menu Sezonowe

Zapraszamy na wyjątkową kolację na cztery ręce: Grzegorz Fic i Mariusz Kucharczak – to będzie wyjątkowy Festiwal Dziczyzny w Restauracji Natura w Rosevia Resort!

Niegdyś dziczyzna cieszyła się w polskiej kuchni wielkim powodzeniem. Szlachetność smaku i niepowtarzalny aromat potraw z niej przygotowanych zachwycały najwybredniejsze podniebienia. Obecnie mięso sarny, dzika, bażanta czy zająca zbyt rzadko gości na polskich stołach. Mało kto jednak wie o właściwościach zdrowotnych jakie daje naturalny tryb życia zwierzyny łownej, przekładający się najwyższej jakości, chude i wolne od chemii mięso, które nie uczula.

Czas imprezy: 26 listopada 2016 r, godzina 20:00
Cena kolacji: 249 zł osoba dorosła, 125 zł – dziecko – zawiera kolację składającą się z 9 dań, wraz z degustacją win i nalewek.