O sukcesie i świetnej opinii wśród Partnerów i Gości Albertiny świadczą liczne publikacje w mediach – zarówno w internecie, jak i magazynach drukowanych.
Bohaterami tych publikacji – artykułów, reportaży, filmów są wszyscy członkowie zespołu naszej restauracji: Grzegorz Fic Szef Kuchni, Barbara Zamorska Restauratorka, a także cały zespół kuchni i serwisu. Zapraszamy do kontaktu przedstawicieli mediów – z przyjemnością pomożemy w przygotowaniu publikacji prasowej dotyczącej fine diningu, wine pairingu i produktów lokalnych oraz przygotujemy pakiet najwyższej jakości zdjęć.
MEDIA O NAS.
PRZECZYTAJ I ZOBACZ FILMY.

Grzegorz Fic przyjęty do grona Klubu Szefów Kuchni
Niezmiernie nam miło poinformować, że do grona Klubowiczów Fundacji KLUBU SZEFÓW KUCHNI dołączył Grzegorz Fic szef kuchni restauracji Albertina Restaurant & Wine. „Bardzo się cieszę że tak młody i utalentowany szef kuchni dołączył do naszego Klubu, liczę że jego wiedza i doświadczenie zainspirują innych szefów i młodych adeptów sztuki kulinarnej do edukacji w tym zawodzie. Liczę rownież na aktywne wsparcie działalności Klubu przez Grzegorza aby pobudzał krakowski świat kulinarny do współpracy z naszym Klubem” powiedział Jarek Walczyk Prezes Klubu Szefów Kuchni. Fundacja Klubu Szefów Kuchni powstała w 2008 roku, by kultywować narodowe i regionalne tradycje kulinarne, propagować wiedzę, dzielić się umiejętnościami, organizować konkursy, szkolenia i pokazy. Zrzesza najlepszych kucharzy w kraju, którzy swoją pracą promują polską kuchnię, kreują dobre wzorce poza granicami, mają pozytywny wpływ na edukację młodego pokolenia, entuzjastycznie angażują się w przedsięwzięcia branży gastronomicznej. Fundacja KSK stara się zintegrować środowisko kucharzy i cukierników, pracuje nad rozwojem, podejmuje się działań edukacyjnych, współpracując z władzami samorządowymi, rządowymi i organizacjami pozarządowymi. Źródło: Klub Szefów Kuchni

Albertina Restaurant & Wine
Nowa krakowska restauracja Albertina powstała wręcz w doskonałym miejscu – tam, gdzie istniała kiedyś fantastyczna i dobrze znana miłośnikom dobrego jedzenia Ancora. W informacji prasowej Albertina radośnie oznajmiła, że “fine dining wrócił na Dominikańską” i ja tę radość z całego serca podzielam. Źródło: DANIA Kontra ANIA

Jak synowa podjadała parmezan królowej Bony, czyli VIII Jarmark Świętojański
Wielki bal na powitanie Henryka Walezego, walka o patenty drabanta i jarmarcznika, spotkanie z Anną Jagiellonką, wspólne tańce i warsztaty z powroźnikami – tak zapowiada się ósmy już Jarmark Świętojański. Tegoroczna nowość: akcja kulinarna “W kuchni królowej Bony”. Źródło: Gazeta Wyborcza

Goût De France 2017: Albertina z główną nagrodą Ambasadora Francji
Ambasador Francji Pierre Lévy wydał 15 maja 2017 r. przyjęcie w swej rezydencji na cześć właścicieli restauracji i szefów kuchni, którzy wzięli udział w tegorocznej edycji akcji „Goût de France”. Albertina Restaurant & Wine otrzymała nagrodę Ambasadora – staż w słynnej restauracji mistrza Pierre’a Gagnaire’a w hotelu „Balzac” w Paryżu, na który wyjedzie chef, a zarazem współwłaściciel restauracji, Grzegorz Fic. Źródło: Ambasada Francji w Polsce

Albertina oficjalną festiwalową restauracją 10. Edycji FMF
Jubileuszowy 10-ty Festiwal Muzyki Filmowej w Krakowie odbędzie się w dniach 17-23 maja 2017. Zapraszamy w tym czasie do odwiedzenia oficjalnych festiwalowych restauracji, w których można będzie znaleźć nie tylko specjalnie przygotowane menu, ale również mnóstwo innych kulinarnych niespodzianek. Albertina Restaruant & Wine jest oficjalną festiwalową restauracją 10. edycji Festiwalu Muzyki Filmowej w Krakowie. Źródło: FMF

Se Passate Per Cracovia – Albertina
Portal vinoecibo.it o krakowskiej Albertinie: Quando si entra da Albertina a Cracovia è l’intera brigata di cucina a dare il benvenuto al di là della parete di vetro.Il menu, incentrato su una linea moderna-contemporanea e attento al territorio, è composto da 4/5 voci per portata con una pagina interamente dedicata a ostriche e caviale. I piatti hanno la possibilità d’essere accompagnati a 3 diversi vini internazionali o locali. Źródło: Vino e cibo

Best Places 2016
Each year we ask you, our clever readers, to let us know which delightful Cracovian locales really caught your eye. Then we take your ideas, throw in our some of our own, check out the Local-Life reviews and make some terribly hard decisions which really hurt our brains! Źródło: Local Life

Dźwigacze kultury rozdane! Albertina z wyróżnieniem.
DŹWIGACZE KULTURY ROZDANE! BIZNES WSPIERA KULTURĘ W KRAKOWIE.Już po raz piąty Krakowskie Biuro Festiwalowe wyróżniło swoich partnerów i sponsorów, przyznając im Dźwigacze Kultury – symbol tego, jak ważne dla rozwoju kultury jest wsparcie biznesu. KBF od lat inwestuje w rozwój sieci partnerstw pomiędzy przedstawicielami świata biznesu i kultury. Za długoletnią współpracę z KBF i zaangażowanie w popularyzowanie festiwali nagrody specjalne – Złote Dźwigacze Kultury – otrzymali przedstawiciele firm:– TAURON Polska Energia,– Centrum Handlowe Galeria Krakowska– Cinema City Poland. Dźwigaczami Kultury wyróżnieni zostali również Partnerzy i Sponsorzy Krakowskiego Biura Festiwalowego, m.in. restauracja: ALBERTINA Restaurant & Wine. Źródło: Telewizja Kraków

Fine Dining Week w Restauracji Albertina
Za nami kolejna edycja festiwalu Fine Dining Week. Mamy nadzieję, że nie przegapiliście szansy na wypróbowanie specjalnego menu w najlepszych restauracjach w kraju. Nasza redakcja odwiedziła krakowską restaurację Albertina. Festiwal Fine Dining Week jest wyjątkową okazją na poznanie w gronie najbliższych świata bezkompromisowej jakości, eksperckiej tradycji i nowoczesnej odwagi w kreowaniu trendów. Restauracje uczestniczące w Festiwalu nagradzane są m.in. rekomendacjami Michelin (Sztućcami oraz prestiżowymi wyróżnieniami Bib Gourmand) oraz są umieszczane na wysokich miejscach przewodnika Gault & Millau… Źródło: Smaker

Zajrzyjcie na Dominikańską 3, gdzie czeka na was bardzo wyjątkowe miejsce!
Kraków… Ile razy bym tu nie była, zawsze to miasto mnie czymś zaskoczy, zachwyci, wniesie nową jakość i na długo nie da o niej zapomnieć. Ostatnio wybrałam się tu, by poczuć wyjątkowy klimat miasta, zrobić zakupy na jarmarku i po prostu pospacerować po uliczkach, chłonąc atmosferę tutejszej starówki. Pogoda nie bardzo sprzyjała, wiał wiatr i mżyło, więc szybko postanowiliśmy rozgrzać się i zjeść w jakimś niebanalnym miejscu. Dlatego, gdy na ulicy Dominikańskiej w oknie restauracji Albertina Restaurant & Wine zobaczyłam przepiękną krakowską szopkę, intuicja podpowiedziała mi, że to będzie dobra decyzja – weszliśmy. I trochę tak jak zakochując się od pierwszego wejrzenia, od pierwszych chwil Albertina mnie zauroczyła. Później zrozumiałam dlaczego – to miejsce od początku do końca jest wypełnione pasją ludzi, którzy naprawdę kochają to co robią. Źródło: My Way Trip

Top 10 ekskluzywnych restauracji w Krakowie
Albertina w TOP 10 ekskluzywnych restauracji w Krakowie! Macie ochotę na wykwintną kolację w pięknym otoczeniu? A może szukacie wyjątkowego miejsca na randkę? Sprawdźcie koniecznie to zestawienie dziesięciu ekskluzywnych restauracji w Krakowie! Źródło: Kraków Nasze Miasto

The Best Restaurants in Krakow
The best restaurants in Krakow with Albertina Restaurant & Wine. The restaurants in Krakow are largely aimed at tourists, with promotion girls often employed to entice people in of the street, however with a bit of research, like our list below, compiled from our own reviews together with those from Michelin and Gault & Millau Polska, you can find some fantastic restaurants serving some of the best food in Poland. ALBERTINA RESTAURANT & WINE – opened in April 2016, opposite the Klasztor Ojców Dominikanów church, this seafood restaurant boasts a large wine cellar and pairs each of its fine dining food with recommended wines. On entering the nicely designed dining room, you pass a lobster tank, reminding you how fresh the produce is here and there’s a huge choice of lobster, fish and oysters on the menu. Źródło: best bars europe

Rekomendacja Petit Futé 2017 dla Albertiny
Z radością pragniemy poinformować, iż restauracja ALBERTINA Restaurant & Wine otrzymała rekomendację prestiżowego europejskiego przewodnika Petit Futé „Cracovie” na rok 2017. Źródło: Petit Fute

Homary i wino w samym centrum Krakowa
Gdzie, jak i z kim najlepiej spędzić wolny czas? Przepis na “Weekend od kuchni” wg Magazynu Weranda – Weranda Weekend 11/2016: Homary i Wino w Krakowie w restauracji Albertina Restaurant & Wine. Restauracja uzbrojona w silną broń: kryjąca się w podziemiach winiarnia z system dyspenserów do wina Enomatic oraz jedyne w Krakowie profesjonalne homarium ze świeżymi owocami morza. Kilka kroków od zatłoczonego krakowskiego rynku zjemy skorupiaki w towarzystwie hiszpańskich karczochów, włoskich makaronów i azjatyckich owoców. Bo homar to obywatel świata. Albertina to autorska restauracja Barbary Zamorskiej i Grzegorza Fica, szefa kuchni. Od progu wita mnie jedyne w Krakowie 500-litrowe homarium. Szef kuchni sam dba o skorupiaki – karmi je, kontroluje zasolenie i temperaturę wody. Mimo troski, jaką otacza homary, nie nadaje im imion. Wiadomo, że w końcu trafią na talerz klienta. Ale odbywa się to w bardzo przyjazny skorupiakom sposób – Grzegorz obraca je do góry nogami, a wtedy homary zasypiają. To, co dalej się z nimi dzieje, zanim trafią na stół, można zagadnąć, jeśli zarezerwujemy stolik przy częściowo otwartej kuchni (…) Źródło: Weranda Weekend

Najważniejsze otwarcia 2016 roku w Krakowie
ALBERTINA Restaurant & Wine. Daleko jeszcze do pierwszych urodzin, a już wymienia się tę restaurację jako jedną z najważniejszych w mieście. Wiadome, że fine dining istnieć musi – wytycza ścieżki i kreuje trendy dla mniejszych graczy, jednak na Dominikańskiej bierze się na warsztat coś jeszcze. Otóż Albertina głośno mówi o food pairingu i dosłownie tłumaczy z czym to się je. Dodatkowo jeśli kiedyś ktoś, będzie próbował Wam wmówić, że wino powinno być nalewane przy stoliku, przejdźcie się z nim do Albertiny i pobawcie się ich Enomatikiem. Źródło: Have a Bite

10 najlepszych dań 2016 roku
Oto jeden z najważniejszych wpisów na moim blogu – podsumowanie i lista najlepszych dań z krakowskich restauracji zrecenzowanych przeze mnie w 2016 roku. W tym zestawieniu jest miejsce zarówno na dania street foodowe, jak i fine dining, bo to, co się liczy w nim najbardziej, to doskonały smak i emocje podczas jedzenia. Źródło: Dania Kontra Ania

Cracow The Best: Albertina Restaurant & Wine
Albertina Restaurant & Wine is a unique spot on the culinary map of Krakow. Located in the very heart of the city, the restaurant lures with unparalleled interior character, carefully arranged menu, and excellent selection of wines from all over the world. The exceptional attractiveness of the venue is due to the owned lobster tank and the first Enomatic wine dispenser system in Poland – best fine dining experience. The menu includes fresh lobsters and seafood, as well as fish, and meat. The Chef Grzegorz Fic and his team – in his original menu for Albertina, the experienced and creative Grzegorz Fic tastefully combines contemporary Polish cuisine with elements of Mediterranean flavours. It is based on fresh, seasonal products delivered mostly by local farmers, such as the Ojców trout, natural hams, or butter and cream produced in line with the slow food philosophy. Źródło: Cracow The Best TRAVEL

Kiedy 2+2=5. Food & wine pairing w Restauracji Albertina
Food & wine pairing to ciągle ewoluująca dziedzina, a dzięki miejscom takim jak krakowska Albertina, możemy w końcu dowiedzieć się, z czym faktycznie się to je. Mieszcząca się przy Dominikańskiej restauracja Albertina, jest prawdziwą perłą na mapie Krakowa. I nie chodzi jedynie o potrawy, które serwuje szef kuchni Grzegorz Fic. Nie chodzi nawet o to, że po pół roku działalności zostali nagrodzeni dwoma czapkami Gault&Millau. To miejsce edukuje swoich klientów i stało się prawdziwą siłą sprawczą dla rozwoju rynku restauracyjnego w Krakowie. Źródło: Have a Bite

SMAKI KRAKOWA – NAJLEPSZE RESTAURACJE 2016
SMAKI KRAKOWA – w naszych rękach spoczywa najsmaczniejszy przewodnik po Krakowie. Prezentuje 17 najlepszych krakowskich restauracji roku 2016 wybranych w trzeciej edycji plebiscytu Dziennika Polskiego. To miejsca różnorodne, oryginalne; na każdą okazję, porę dnia, gust, apetyt, nastrój i zasobność portfela. Łączy je wspólny mianownik – DOBRA KUCHNIA – mądrze przemyślana, ale i zaskakująca karta, dbałość o świetnej jakości produkty, przywiązywanie dużej wagi do detali i nowatorskie podejście do gotowania. To miejsca, które bez mrugnięcia okiem polecilibyście swoim przyjaciołom; restauracje cieszące się dobrą opinią, o wysokiej jakości usług, miłej atmosferze, dobrej obsłudze i ciekawym wystroju wnętrz. Tu dobrze zjecie i miło spędzicie czas. Źródło: ŻYCIE OD KUCHNI

Znamy najlepsze restauracje plebiscytu Smaki Krakowa 2016
Mawia się, że król jest tylko jeden. Nie w plebiscycie „Dziennika Polskiego” Smaki Krakowa. Tu wśród najlepszych restauracji jest aż 17 lokali. Aż i tylko. Bo to miejsca wyjątkowe i oryginalne. Prawdziwie królewskie. Wybraliśmy je wśród setek innych i nagrodziliśmy. To laureaci trzeciej edycji najsmaczniejszego konkursu pod Wawelem. – Tacy, którzy serce zostawili w kuchni – podkreślała Anna Starmach, jurorka konkursu. Albertina z Wyróżnieniem jako Nowa Restauracja na Mapie Krakowa! Źródło: Dziennik Polski

Gault&Millau – krakowskie restauracje wyróżnione
Prestiżowy Żółty Przewodnik Gault&Millau już po raz 3. docenił polskie restauracje, hotele i produkty regionalne. W tegorocznej publikacji wyróżniono 460 restauracji, z tego aż 45 ze stolicy Małopolski. 27 listopada, podczas uroczystej gali, odbyła się premiera Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska 2017. Źródło: Wasza Turystyka

Albertina – Gault & Millau 2017 POLAND
The premiere of the Yellow Guide Gault & Millau 2017.We are pleased to announce that Albertina Restaurant & Wine has been included in the 2017 edition of the yellow guide Gault & Millau – Best Restaurant in Poland.Gault & Millau is next to Michelin one of the most influential restaurant guides in the world. Źródło: Gault & Millau

Najlepsze slow foodowe uczty na mieście
Terra Madre to niezwykły festiwal i ogromne przedsięwzięcie, za którym stoi jedno z najważniejszych, gastronomicznych stowarzyszeń w naszym kraju. Mowa oczywiście o Slow Food Polska, które już po raz trzeci wyciągnie w Krakowie wszystkie asy z rękawa. W ciągu trzech dni festiwalu zaproszeni goście, cenione osobistości polskiej gastronomii, podczas licznych debat, warsztatów i spotkań będą przybliżali nam ideologię organizacji. Tego wydarzenia nie można przegapić! Restauracja Albertina – pomoże połączyć Kraków z morzem. Za dania z glonów, ryb, kawioru i innych darów morza odpowiedzialni będą Mariusz Kucharczak (Rosevia Resort – Rozewie), Grzegorz Fic (Albertina – Kraków). Źródło: Have a Bite

Terra Madre Slow Food Festival Central Europe – III Edycja 2016
W listopadzie Kraków już po raz trzeci stanie się kulinarną stolicą Europy Środkowej. Blisko 150 wystawców, ponad 30 pokazów i laboratoriów smaku, 10 kolacji tematycznych w krakowskich restauracjach z najlepszymi szefami kuchni, degustacje cydrowe, piwne i winiarskie, sensoryczny plac zabaw dla dzieci, konkurs Win Świętomarcińskich, debaty, dyskusje, Święto Młodego Wina i rozpoczęcie akcji „Gęsina na św. Marcina”. To wszystko, by pokazać bioróżnorodność Terra Madre – Matki Ziemi! Źródło: Terra Madre / SMAKER.PL

Albertina
Albertina Restaurant & Wine stała się dla nas kolejnym (po wspaniałym Senses) punktem obowiązkowym na ulicy Dominikańskiej. Koncepcja restauracji jest bardzo zachęcająca i przynajmniej kilka aspektów wyróżnia ją na tle innych (na przykład własne homarium czy nowoczesne dyspensery wina Enomatic). Jako miłośniczka dojrzałej, świadomej kuchni fine dine oraz dobrego wina nie mogłabym tam nie zajrzeć! Źródło: Kraków na talerzu

Plebiscyt Smaki Krakowa. Kiedy oczkiem w głowie jest wykwintne jedzenie
Minimalistyczna – tak mówi się o nowej karcie eleganckiej i wytwornej restauracji Abertina. Taka, w której znajdziecie ravioli z dzika, policzki z jałówki, ośmiorniczkę z kiełbasą z pstrąga ojcowskiego czy karmazyna z domowym, czarnym tagiatelle. Robi wrażenie? Źródło: Dziennik Polski

Testujemy menu na Fine Dininig Week czyli Albertina
Już we wtorek, 23 sierpnia, startuje kolejna edycja Restaurant Week, tym razem w odsłonie fine dininig. Do 30 sierpnia, będziecie mieli możliwość spróbować specjalnie na tę okazję przygotowanego pięciodaniowego menu z aperitifem w cenie 119 PLN. W akcji udział biorą najlepsze krakowskie restauracje, wyróżnione przez przewodniki Michelin i Gault & Millaut. Jako Ambasadorzy Restaurant Week, mieliśmy możliwość przedpremierowego przetestowania menu degustacyjnego w restauracji Albertina. Źródło: zwidelcem.pl

Four days in Krakow, and a wedding
Four days in Krakow, and a Wedding by M. L. Longworth.We got away from the main squares, where there are many touristy restaurants, and fell upon by chance Albertina, a restaurant we would almost travel back to Krakow to eat in. Contemporary cuisine with Polish ingredients, including trout caught in rivers in a nearby national park. Oh, and each dish came paired with wines, two of which were Polish whites! Źródło: ML Longworth

Albertina Restaurant & Wine – fine dining powraca na Dominikańską!
Lokal na rogu ulic Dominikańskiej i Poselskiej w Krakowie znów serwuje kuchnię typu fine dining. W połowie kwietnia w miejscu dawnej Ancory otworzyła się restauracja Albertina, oferując m.in. świeże homary i ostrygi z własnego homarium, autorskie dania szefa kuchni Grzegorza Fica oraz doskonałą selekcję 32 win na kieliszki z jedynych w Polsce samoobsługowych dyspenserów Enomatic Elite. Źródło: COOK Magazine

Albertina Restaurant & Wine – Kraków
Nowootwarta restauracja Albertina w Krakowie kusi autorską kuchnią, sezonowymi produktami, a także szerokim wyborem win na kieliszki dzięki samoobsługowym Enomatikom. Czy warto zajrzeć na Dominikańską i skosztować proponowanych połączeń wina z jedzeniem?

Albertina Restaurant & Wine – nowa restauracja w Krakowie
Albertina powstała kilka miesięcy temu w miejscu gdzie kilka lat temu zakończyła swój żywot Ancora. Nowa restauracja, nowe menu, nowi ludzie, w kuchni szefuje Chef Grzegorz Fic, który wcześniej gotował w Trzech Rybkach. W Albertinie znajdziecie pierwsze w Krakowie homarium, pierwsze w Krakowie enomatiki do wina czyli automaty z winem. Źródło: kuchnianawzgorzu.pl

Powstała restauracja z jedynym w Krakowie homarium
Żywe homary i jedyny w Polsce samoobsługowy system dyspenserów wina – tym chce podbić serca krakowian nowa restauracja Albertina, powstała w miejscu słynnej Ancory. Po pierwszych przymiarkach w piątek oficjalnie otworzyła swoje podwoje. Żródło: Gazeta Wyborcza
Fine dining wraca na Dominikańską
3 czerwca oficjalnie otwiera się nowa restauracja w Krakowie – Albertina Restaurant & Wine. Lokal wyróżnia autorskie menu Szefa Kuchni Grzegorza Fica i szeroki przekrój win wybranych przez Kubę Janickiego, które podczas wieczoru otwarcia będzie można degustować gratis. – Chcemy przywrócić na Dominikańskiej 3 ideę fine dining w najlepszym wydaniu – zapowiada Barbara Zamorska, właścicielka Albertiny. Pod tym adresem jeszcze do niedawna funkcjonowała renomowana Ancora. Albertina, która z powodzeniem działa już od kwietnia, po pierwszych przymiarkach oficjalnie otwiera się 3 czerwca, by od godziny 19:00 do późnych godzin wieczornych przywitać w swoich progach wszystkich gości. To doskonała okazja do spróbowania dań z menu degustacyjnego Szefa Kuchni, Grzegorza Fica i aż 32 win wybranych przez Kubę Janickiego, który w restauracji odpowiada za wine pairing. (…) Źródło: Poradnik Restauratora

Froblog – Albertina Kraków
Wine pairing w porcji 25ml? Można byłoby pomyśleć, że to wine pairing dla prowadzących samochód. A to taka sprytna porcja pozwalająca na skosztowanie, czy wino nam odpowiada i – jeśli tak – zamówienie kieliszka 125ml lub małego kieliszka 75ml. Taką formę wprowadziła do swojego menu krakowska restauracja Albertina, otwarta niedawno przy Dominikańskiej w lokalu po zamkniętej początkiem zeszłego roku Ancorze. Fine dining powrócił zatem na Dominikańską, a ja przy okazji pobytu w Krakowie udałam się tam sprawdzić, czy ten dining jest naprawdę taki fine.

Restauracja Albertina – fine dining powrócił na Dominikańską!
Jeszcze niedawno, okna i szyby lokalu przy Dominikańskiej, były obklejone mleczną, obrandowaną folią, nieodzownie kojarzącą się z zamkniętą już dobre kilka miesięcy temu Ancorą. Jednak już początkiem obecnego roku, coś się zaczęło zmieniać. Folia została ściągnięta a pod dawnym adresem jednej z najważniejszych krakowskich restauracji, w wirtualnych odmętach sieci społecznościowych zaczęła się pojawiać nowa nazwa – Albertina.
Zapraszamy do świata Albertiny. Filmy z wydarzeń i kuchni.
Filmy, które prezentujemy to zapis wydarzeń, które organizowaliśmy lub które współtworzyliśmy z naszymi partnerami. To także obraz tego w jaki sposób pracujemy i tworzymy nasze wyjątkowe dania. Jesteśmy dumni, że nasza praca spotyka się z uznaniem wśród gości i w branży gastronomicznej. Te filmy prezentują tylko wybrane fragmenty aktywności i naszej filozofii działania. Czekamy na Was w Albertinie. Przy stole dokończymy opowiadanie naszej historii.
Fine Dining w Plenerze vol. 2.
Wyjątkowe lokalizacje, specjalne sezonowe menu i zaproszeni
znani szefowie kuchni. Film z edycji w Pstrągu Ojcowskim.
Fine Dining w Plenerze vol. 3.
Autorski, cykliczny projekt kolacji, na które zapraszamy gości
poza miasto – jak najbliżej natury. Film z edycji w Winnicy Wieliczka.
Albertina Restaurant & Wine.
To co mamy najlepszego. Film w cyklu Poznaj kulinarną
filozofię naszej restauracji.
Opera Rara ze Smakiem.
Wydarzenia specjalne w ramach słynnego krakowskiego festiwalu
muzycznego Opera Rara. Film z kolacji przygotowanej przez Albertinę z udziałem Roberta Makłowicza.
Fine Dining w Plenerze vol. 2.
Wyjątkowe lokalizacje, specjalne sezonowe menu i zaproszeni
znani szefowie kuchni. Film z edycji w Pstrągu Ojcowskim.
Fine Dining w Plenerze vol. 3.
Autorski, cykliczny projekt kolacji, na które zapraszamy gości
poza miasto – jak najbliżej natury. Film z edycji w Winnicy Wieliczka.
Albertina Restaurant & Wine.
To co mamy najlepszego. Film w cyklu Poznaj kulinarną
filozofię naszej restauracji.
Opera Rara ze Smakiem.
Wydarzenia specjalne w ramach słynnego krakowskiego festiwalu muzycznego Opera Rara. Film z kolacji przygotowanej przez Albertinę z udziałem Roberta Makłowicza.
Projekt, którego celem jest promocja najlepszych szefów kuchni na całym świecie. Film z Szefem Kuchni Grzegorzem Ficem Szefem Kuchni nakręcony w ramach prezentacji „The Best Chef Meets”. Produkcja: The Best Chef